fbpx

Category Archives: Borrade pålar

Kombinerad grundläggning med slagen/borrad påle, Mysen i Norge

Ytterligare ett jobb där vi kombinerar slagen och borrad påle, med våra dubbelutrustade lastbilar sparar vi både tid och pengar åt våra kunder. Här är vi i Mysen, Norge där vi ska slå/borra ned ca 2 000 stålpåle.

Pålning, Lysekil och Tjörn

Då är vi på plats i Lysekil och på Tjörn där vi grundlägger med både slagen och borrad påle. Har vi sagt att våra lastbilar är dubbelutrustade och byter från slagen till borrad påle på ca 30 minuter? Mejla melker@bgssvensson.se för mer info.

Borrpålar för grundläggning, Strömstad och Styrsö

Vi borrar alla typer av RD pålar samt stålkärnepålar och vi använder oss endast av nytillverkade, CE- märkta och certifierade stålpålar från SSAB. En ny teknik som vi själva utvecklat är att vi borrar med specialutrustade lastbilar som ger stor räckvid upptill ca 16 meter. Vi borrar väldigt kostnadseffektivt och miljövänligt då vi inte behöver […]

Grundläggning, Gullmarsstrand Hotell&Konferens

Vi är tillbaka på Gullmarsstrand Hotell&Konferens och borrar för ny utbyggnad, vi tackar för det återkommande förtroendet från bröderna Nilsson och de goda kanelbullarna!

Grundläggning, Trollhättan

Då är vi på plats i Trollhättan och borrar för nya lägenheter, vi tackar Tommy Byggare Ab för förtroendet och ser framemot en grym vecka!

Kombinerad grundläggning, Karlskrona

Ännu ett jobb där vi kombinerar RR och RD påle, med våra dubbelsutrustade lastbilar skiftar vi metod på under en timma. Här är vi Karlskrona och grundlägger för PEAB!

Borrade pålar, Norge

Vi är tillbaka på Nye Hoppern Skole, Moss där vi grundlägger med borrade pålar. Då vi använder en ny teknik som vi är ensamma om där vi borrar med våra specialutrustade lastbilar borrar vi extremt kostnadseffektivt samt miljövänligt, helt enkelt ett nytt revolutionerande sätt att borra.

Borrade pålar, Grums

Vi är tillbaka i Grums på Gruvöns Pappersbruk där vi nu borrar långt ute i vattnet för en ny vattenkassun, tack NCC för förtroendet återigen!