fbpx

Category Archives: Borrade pålar

Villapålning

Vi har specialutrustade lastbilar med kran samt frihängande hydralhammare med en räckvid där vi når ca 19 meter och behöver därför inte göra någon åverkan på området utan kommer åt överallt, dimensioner oftast lämpar sig bäst är RR75 och RR90, här borrar vi dock RD115/8. Då vi alltid har material hemma brukar vi kunna leverera […]

Pålning Kungsbacka

Det fortsätter byggas i Kolla Parkstad och vi är självklart på plats och pålar grunden, vi både borrar och slår pålar som förväntas vara klart i början av mars 2020.

Pålning på hemmaplan

Vi är på plats i Väjern och pålar för ny algfabrik, vi kommer både borra och slå pålar med våra lastbilar vilket är extremt smidigt och sparar tid samt såklart kostnadseffektivt då vi slipper extra etableringar med pålkran osv. Tack Hansson&Söner för förtroendet återigen!

Vi är överallt just nu

Grattis Värnamo, Slittorp, Lidköping och Värö vi är på plats och pålar, just nu går vi mer än fullt men det fullkomligt älskar vi. Ingen slår oss på fingrarna när det gäller pålning då vi är ett sammansvetsat gäng med över 20 års erfarenhet i bilarna.

Pålning Bengtsfors

Markus&Ludde är på plats i Bengtsfors för dubbel grundläggning, vi både slår och borrar med lastbilen. Med våra lastbilar är vi extremt flexibla och kostnadseffektiva då vi byter från slagen till borrad påle på under en timma.

Kombinerad grundläggning med slagen/borrad påle, Mysen i Norge

Ytterligare ett jobb där vi kombinerar slagen och borrad påle, med våra dubbelutrustade lastbilar sparar vi både tid och pengar åt våra kunder. Här är vi i Mysen, Norge där vi ska slå/borra ned ca 2 000 stålpåle.