fbpx

Category Archives: RD pålar

Pålning Friskafors

Startar upp året i Friskafors utanför Borås där vi både borrar och slår pålar med våra lastbilar, ett kostnad- samt tidseffektivt sätt att grundlägga då vi byter från slagen till borrad påle på ca 30 minuter med våra lastbilar. Tack till Tranemo Trädgårdstjänst AB för förtroendet samt fina förutsättningar!

Hisingen Logistikcenter, Göteborg

Då är vi igång med etapp 1 och ska påla för Hisingens Logistikpark i Kålsered där ca 3 000 st pålar ska både slås och borras ned. Detta är i särklass vårt största jobb där vi enbart grundlägger med våra dubbelutrustade lastbilar, vi tackar Johansson&Rehn för förtroendet och ser framemot ett gott samarbete!

Borrpålar för grundläggning, Strömstad och Styrsö

Vi borrar alla typer av RD pålar samt stålkärnepålar och vi använder oss endast av nytillverkade, CE- märkta och certifierade stålpålar från SSAB. En ny teknik som vi själva utvecklat är att vi borrar med specialutrustade lastbilar som ger stor räckvid upptill ca 16 meter. Vi borrar väldigt kostnadseffektivt och miljövänligt då vi inte behöver […]

Borrade pålar, Lundby

Grundförstärkning i X-Hallen, Volvo Lundby där vi återigen borrar med Brokk250. Tack Kålltorp Bygg för förtroendet!

Borrade pålar, Norge

Vi är tillbaka på Nye Hoppern Skole, Moss där vi grundlägger med borrade pålar. Då vi använder en ny teknik som vi är ensamma om där vi borrar med våra specialutrustade lastbilar borrar vi extremt kostnadseffektivt samt miljövänligt, helt enkelt ett nytt revolutionerande sätt att borra.

Spont, Grums

Tillbaka hos NCC på Gruvöns Bruk och borrar för en spont, härlig arbetsplats och vi tackar återigen för förtroendet!

Grundläggning av Nye Hoppern Skole, Moss

Vi har startat upp grundläggningen av Nye Hoppern Skole i Moss, Norge där vi ska borra ned ca 2600 meter RD140. Då vi borrar med våra lastbilar är vi extremt smidiga, miljövänliga och kostnadseffektiva och vi vågar faktiskt påstå att vi leder utvecklingen av borrning av RD pålar upp till 170 mm.

Borrade pålar, Grums

Vi är tillbaka på Gruvöns Pappersbruk där vi borrar för en spont, 100 st RD140/10 pålar ska ned och vi tackar NCC för förtroendet!